Tuesday, November 16, 2010

Maaf....saya terpaksa buang awak....

Ni salah satu contoh la


Salam semua........aku tau, kebanyakan korang semua ni ada akaun FB kan? Ramai tak kawan yg korang add? Aku???? x ramai, dlm 200++ jer, tu pun kebanyakannya adalah org kampung aku dan family jer dan ada gak dr forum yg aku selalu join.Selalu tak korang kena tag? Mesti selalu kan...kalau gambar kawan2 atau family x pe la kan? Camana kalau gambar duit berkipas? Gambar product MLM ( Melayu Lingkup Melayu)? Korang angin tak? Pas tu ramai la pulak umat muhammad yg tinggal komen kat situ, kalo sorang x pe la, ni kot berpuluh2 orang? Seronok tak vacuum korang punya email inbox tu????

Haaa......tang vacuum inbox tu la yg buat aku angin tau, buat aku menyampah, meluat sakit hati...bla..bla..bla....kalau x vacuum inbox tu, mmg jenuh la aku nak cari email kenkawan. Lagi sakit hati kalau org tag aku pasal politik, mula la  meroyan x hingat kat comment tu, sumpah seranah, perli memperli, segala macam perkataan akan keluar...tu lg aku sakit hati. Nak remove tag tu lg la aku hangin, bukan senang aku nak cari nama aku, nak pulak kalo org tu tag semua member dlm friend list tu, kalo 10 org x pe la, kalo 200 org?? x berpinau mata tu.

Jadi pehless la....tlg la jgn tag org sesuka hati korang jer, aku dah bnyk kali bg tau kat wall aku, tp kalo degil jugak hai..hai...bye..bye..le yer. Setakat ini kalo x silap aku dah 5 org aku remove dr fl aku....korang jgn la marah atau kecik hati yer, anggap la x de jodoh aku dgn korang....ece..ce..ce ce.


No comments:

Autolink