Sunday, November 14, 2010

Ape kes Uncle Seekers dgn x queen kita ni????




Tadi aku gi skodeng Mommy Yen punya blog, sekali aku terbaca la Mommy Yen dok sebok pasal Ex Queen Aishah dgn uncle seekers kat beautifulnara. Terkejut aku tau.....tak sangka. Aku pun pg la kat blog Uncle seekers tu.....very unsangkarable, siap dgn gambar ,text sms dan slip ntah apa benda tah. Aku tak tau la apa niat uncle tu, tp mmg nampak mcm nak menjatuhkan seseorang jer.......moh le kita skodeng beramai-ramai dan nilaikan sendiri. Tapi bila tgk gambar x queen kita tu......aku terpana la sekejap dan berharap agar ianya hanya superimpose atau photoshop atau seangkatan dengannya......

5 comments:

mommyYen said...

huhu Normi..ah aa..sama la kan,i pun memang terkejut.ttiba la pulak ari ni nak tgok blog bang Nara..sekali jumpa berita yg sensasi ni..aduhh..

tak tau nak cakap apa,ex-queen dah di malukan..hujung pangkal cerita tak juga dijelas dgn betul..tu yg i masih konpius,apa-pa pun,i kesian dgn Aisah tu..

Iza said...

Salam....
singgah malam...

Normi Ali said...

mommy yen : kesian kan siti aisyah tu...mmg uncle tu nak memalukan dia, klu x apasal la dia sebut pg hotel tu...mmg attention seekers la org tua tu

iza: singgah lg ye.. =D

Nur Misnan said...

salam..
mulut manusia sentiasa saja
gemar bercerita keburukan manusia
dan menjatuhkan maruah manusia...

apa sebenarnya niar lelaki seekers ini??
memang dia bukan lelaki sejatilah..
memalukan jer.... tak takut hantu
tapi tak ker takut dengan DIA Maha Mengetahui

azureEn said...

saya pon terkejut gk mase terbace benda nie.. kesian pn ade dekat ex-queen kite tu.. ntah ape lah yg uncle seekers tak puas aty sgt. last2 siti aisyah yang jadi mangsa. siap letak2 gamba dye bgi sume orang tengok. haih.

Autolink