Friday, June 4, 2010

Pengumuman penting!!!!!!

Photobucket



Alaaa... bukan ape pun, aku nak tunjuk cek yg aku dpt smlm dr Nuffnang. Tak banyak mana pun, tp nak tunjuk jugak kat korang dan nak ckp kat korang '' AKU PUN DAH DAPAT CEK JUGAK...WA..HA..HA..HA''. Korang jgn marah ekk..... jgn ckp aku ni jakun sngt sbb aku dpt cek, tp aku mmg jakun pun.....wa..ha..ha..ha

11 comments:

ferouk al-kouya said...

waaa...nk2..shared boley kan..hehehe..
bpe ratus??

uncle said...

waa tahniah..tahniah..uncle masih menunggu nih hahah

ctnurkhijah said...

tahniah.. leh la blanja..
ct tak leh cash out lagi..huhu

Milofloat said...

wahh..gumbire nye dpt cekk.. sy punya x sampai pon lg.. brape lama tempoh prosess tu??

Normi Ali said...

tq semua ekk..
ferouk: nak share? x banyak mane pun, lepas bayar bil stimix dgn asteruk jer haa..

uncle: dah cashout gak ke? lama gak nak tgu tu...

ct: x pe tgu la bnyk sikit baru cashout...skg ni musim takut nak klik nuff, tu yg slow semacam tu..

milofloat : selalunya tggu samapi cukup bln baru dorang uruskan pembayaran tu, pas tu tgu email utk sah kan nama. kalau dah settle nti HSBC akan email copy cek kita, pas tu nuff akan email kat kita yg cek on the way.....lebih kurang 2 bln gak le... hu..hu..hu

Jieda said...

best kan bila dah dapat cek.saya baru cashout yang kedua pada 31/5/10 yang lepas.tak sabar nak tunggu ni hehehe

~Ney Ezzo~ said...

wahh..congrats!..beshnye..huhu

shameel Iskandar said...

Tahniah. Sy ntah bila nak dpt 'gaji' dri nuff

Faheem Jr said...

yehaaaa!! jom sopin aunty normi.. :P

Thank You NUFFNANG for cheque No 5 !

akuvision said...

tahniah buat kamu, nuffnang nyata berbaloi bukan

shu said...

ishh camna leh dapat..aku join dah kat 2 tahun...baru 13 henggitt....camna nak tarik trafik nih...

Autolink