Tuesday, May 18, 2010

minta tolong semua



Smlm masa aku tgh syok baca kisah seram kat forum cari, tiba2 page yg aku baca jadik kecik, tak lain dan tak bukan sbb Adam tekan keyboard aku dgn kaki dia smlm. Ada x sapa2 yg pandai kat sini...tolong ajar aku camana nak besarkan balik page tu. Hanya bila aku buka cari forum je jadik cam ni, kalo bukak fesbuk atau blog dia normal jer....tolong ehhhh

8 comments:

ASAM KEPING said...

cube tekan CTRL sambil rol mouse ke atas..

pondokmerah said...

betul asam keping cakap tu.

Shahir OR Adira Juara AF8?

Hazriqpedia said...

masaalan zoom.
view > zoom > normal.

alif said...

try zoom balik..mcm asam keping ckp tu.

tu masa baca cerita seram..

ada hantu zoom datang

www.syoknyadownload.blogspot.com

Fina Fento said...

kak, nak ejas saiz tulisan kat satu2 page tu, tkn CTRL pastu skrol roda mouse yg kat tengah tu ke atas kalau nak besarkan. kalau nak kecikkan, akak skrol roda tu ke bawah..

Normi Ali said...

tima kasih semua utk ilmu tu.....baru la tau nak buatnye.....almaklum la, mak anak 5 ni, ilmu IT ni kureng siket....macih sume ekk....sayang korang sume..eke..ke..ke.

nuriz said...

ctrl + ctrl - leh adjust zoom in zoom out

kozumi_ro said...

adei senang jek...tekan ctrl > +(button Tambah kat keyboard)

Autolink