Friday, May 14, 2010

Award la pulak


Aku dpt Award ni dr Afnie  Tq ye dear......Kalo dpt award ni mesti ada syarat2nye kan.......mari kita jawab soklan dr pemberi award ni


mula2 korang mesti copy dan tayang award ni kat blog korang ekk, cam aku yg kat tas tu tau....

pas tu buat le sikit ucapan terima kasih dan seangkatan dgn nyer..he..he..he
" terima kasih la pd Afnie sbb bg award ni kat saya ekk...sngt suka dan happy tauu...."

Pas tu jawab la soklan yg diberi 

1) Ape yang bermain di fikiran u allz sekarang?

ape ekkk....aku nak gi main bowling ahad ni dgn geng aku, tp encik hubby x kasi sbb nak cat umah...aku sedih tau.....tgh cari akal nak ayat encik hubby ni....
2)Apakah nama samaran u allz 

nama samaran....x de kot...org besa panggil nomi jer...
3)Berikan 3 orang yang u allz sayang

encik hubby, anak2 dan seluruh family aku laaa
4)Panggilan untuk si dia

pak tam laaa....sbb ....

5)Hadiah yang u allz impikan dari seseorang yang istimewa

kalo boleh bg ai kereta auto ekkk...ai x pandai nak tukar gear la

6)Blog mana yang u allz suke visit

blog yg menawan kalbu la kot...ala....semua yg terjah blog ai...harus buat kunjungan balas....wajib tu...

7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger u allz...

pd sape2 yg baca ni...'' ANDA TLH DI TAG ''...WA..HA..HA..HA...SILA AMBIK EKKK



Sekian buat masa ini, sehingga berjumpa lg di hari dan waktu yg sama.......assalamualaikum

3 comments:

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam petang,

wah nak main boling eik...cakap kat en.suami

abang...ayg nak main boling..balik bawa kawan2 bantu cat umah....plz/////////////// bolehlah...

(ok tak idea ayu)

Normi Ali said...

bole cuba ni....he..he..he

PUTERI HANNAN(FATIN) said...

alamak! cam sama je dpt award tu,,hehehehe.. :D

Autolink