Monday, March 8, 2010

mari kita makan free....

 Wahh...cam best jer kan? sebenarnye x de ape2 pun, cuma nak citer kami gi kenduri kawin ahad lepas. kenduri kawin adik biras aku. Temanya grey dan wedding ni berlangsung kat dewan Taman Tasik Ampang Hilir. View dia mmg cantik....dewannya bersih (sbb tmn ni baru bukak), pemandangan tasik yg cantik dan parking yg banyak. 

yg kawin ni adik bongsu biras aku, dan of coz la buat besar besaran. org punya la ramai, sampai berbaris panjang nak amik makanan. apa2 pun aku suka sngt tgk pelamin dia, mak oiii...cantik dan simple...jeles aku tau. dan skg korang layan la gambar dr jurukamera x bertauliah ni he..he..he..

 
pelamin yg cantik & simple 


pengantik di arak di tepi tasik ...very romantikkk..



merpati 2 sejoli


persandingan pak tam & bebudak kat tgh panas


sapo la mak budak yg cun ni ekk......

  
hanya dpt di pandang saje yer..

 
sessi mengumpat....ehh...tak la...ni borak adik beradik jer

 
belemuih sume main panas tepi kolam. ni x tau kali ke berapa makan ni..

 
ada eskrem minggo-minggo free...beratur tu tua muda nak mkn eskrem
ok sekian sahaja n3 aku kali ni, wassalam.




7 comments:

Fina Fento said...

wah..bestnya dapat eskrem free~

Normi Ali said...

yuppp....first time ada eskrem free kat kenduri kawin...anak2 dan mak bapak berlumba2 sapa mkn eskrem plg banyak...kui..kui..kui

BezBuddy said...

tema grey...nmpk cntk gak...hehe...serius cntik pelamin die =D

mancai said...

salam singgah, peh eskrim... lama tak pekena ni... ngidam la pulak bila baca entry ni

mr. lordis (filmhoror) said...

wah enak sekali tuh, msh bisa ikutan mkan free gag hehe, dtnggu balik y :)

mr. lordis (filmhoror) said...

nice room, amazing :)

Normi Ali said...

BezBuddy: mmg cantik kaler tu, dulu mana ada org pakai kaler ni kan? skg ni ramai yg dah pakai, sedondon 1 family pakai kaler yg sama.

mancai: mmg sedap eskrem ni, nak plak waktu panas skg ni kan?

mr. lordis: terima kasih singgah sini yaa.....

Autolink