Wednesday, January 13, 2010

Streamyxxxxxxxxxxxxxxxxxx yg lembappppppppppp..........

Firehead




Tolonggggg...nape streamyx aku ni???????????????? dr smlm asyik mengong jew.........lembap selembap siput vaviiiiii........aku bayar x pernah miss tau........org2 yg keje kat TM...tolong jawappp.....ada satu mlm tu langsung x blh nak bertnet....tension mak tau.....mana nak jenguk dapur cafeworld lagik, mane nak harvest cili aku kat farmville lg, mane nak jaga tomato aku kat barn buddy, bukan ape tomato aku asyik kene curik dek A gendut dgn si Zawa jer, tp x per aku dah amik balik kat kebun korang...wa..ha..ha..ha........arghhhh..tension.....jom kite gi makan dulu............Salad

9 comments:

|| NaFiRaa || said...

ni mesti kes dh terjebak dgn game facebook.. hehehe..seb bek ai selamat lagi.. belom terjebak lagi.. salam kenal..:)

Normi Ali said...

memang pon, ketagih tau...kalo x jenguk ladang, makan pun x lalu.....he..he..he... :)

Habang said...

sminggu intenet down,alamatnya layu le tanaman kat farmville tu..kihkihkih

Normi Ali said...

x per....cc ade....kui..kui..kui

Faarihin said...

streamyx memang begini.. bersabau ajelah kak.. hehehe.. (^__^)

otteck45 said...

ok lg la dr kitorang yg guna wireless broadband. Macam biskut, kejap ok kejap x ok..

Normi Ali said...

ya, betul berukbeng mmg lg poyo, klu kat umah sini, subuh je laju, waktu yg lain tu, hampeh........

din3187.com said...

sabar2... kalau tak ok gak..kasi POTONG je..

POTONG !!
POTONG !!
POTONG !!

Hehe... (^_^)

Dayung Serian said...

streamyx kt umah pun slow jgk, dah 2 hari ni...tension giler!

Autolink