Monday, January 18, 2010

N3 yg basi.......

 Haaa...bukan ape ye....ni nak citer pasal first day skola anak2 ari tu, sbb usb missing in action sejak minggu lalu, jadik x dapek la nak meng upload gambo. Dah jumpa menatang tu barulah boleh cerita pasal bukak sekolah ni. Tahun ni mcm tahun yg lepas gak, 4 org anak aku yg bersekolah. 2 skolah rendah, 2 skolah menengah. Yg skola rendah Abg Chik @ Izzan dan Atie. Dorang skolah kat SK AU Keramat, yg 2 org lg Kakak Iqa dan Aliff Danny kat SMK Desa Tn Hussein Onn, ye...ni skolah kat dlm kem askar....maka nak masuk dan keluar mesti lalu kat Pos masuk tu, jadik bebudak Insya Allah x kan dpt nak keluar lg kalo dah masuk dlm kem askar tu. Jadik kiranya, kirim salam la kalo ko ade niat nak ponteng kelas yek, selamat la sikit anak2 aku kat dlm tu

.Bila ade anak yg dah bersekolah menengah ni terasa tua lak aku ni, ye la kan.....dah ada anak dara dan anak teruna, padahal aku ni baru lah sweet 13,.....he..he..he....sila jgn muntah disini yek...hu..hu..hu...gi muntah jauh2.......ala...baru 3?.....muda lg kan? Tlg jgn hiraukan umur saya, sbb umur tu adalah sekadar angka.........

Sbb dah x de idea lg ni......sekian DN   ;)  Oh ye ...layan le gambo first day skola anak2 aku..



Aliff Danny dah masuk skolah menengah dah...



Kak Iqa dan Atie




Atie kat skola agama...





3 comments:

Ijan said...

mesti sunyi kan kak rumah bila anak2 g sekolah..dulu mak ijan cakap cmtuh.hihi

Dayung Serian said...

bestnye anak2 dah besar..:)
jangan la terasa tua..kena young at heart.

Normi Ali said...

ijan:- tak gak sunyi nyer...ade yg kecik ni, jaga dia sorang cam jg 5 org gak, nakal sesangat.

Dayung:- mmg hati kene sentiasa muda kan :)

Autolink