Thursday, January 21, 2010

Farmville......


 Villa aku..ade pokok deroyan kat sblh dia...



Reban ayam dan lembu aku...


 Ade sape2 yg nak jadik jiran aku kat Farmville, Cafeworld dan seangkatan dengan nye, meh la add aku kat fesbuk korang. Aku skunk dah level 37. Meh la....jgn segan2.....aku nak besarkan lagik ladang aku ni, tp x cukup jiran, jadi tulun la yer.....

5 comments:

Kmelya said...

santiknyee ladang dia....
lama dah tak jadi petani nie.. :)

Normi Ali said...

salam kenal kmelya :) saya dah ketagih main fv ni, nak plak skg dah ade gift pokok durian, memacam kan?

eyes143.. said...

slalu lyn barn buddy jer..
farmville bila masok jer terus jd mengong2..

blueCITY said...

heeeeeeeee
seme member opis citer psal game ni di fb, best ke?
i tak pernah ada akuan fc
grrrrrrrrrrr
tanam tanam
heeeeeeeee

Normi Ali said...

salam, eyes143, blue....saya mmg layan game ni, seronok gak tau......

Autolink