Wednesday, January 20, 2010

Ape perasaan korang?




Ape perasaan korang, bila tgh syok donlod movie, tiba2 ade satu makhluk yg kecil dan comel, yg cute, yg...whatever la.....tarik kabel tpon dan jatuhkan modem korang sambil tersengih-sengih.....sambil tangan yg berumur 11 bln tu tekan butang reset kat pc korang tanpa rasa bersalah?

Yee.....sila bayangkan perasaan aku....waa....waa.........


Smiley Face Crying Pictures, Images and Photos

3 comments:

Dayung Serian said...

tak marah....sebab budak tu comel sangaaaat!!ehhh geram nyer dayung tengok.
movie boleh download lagi hehehe tapi ekspresi muka 'tak bersalah' tu lagi best kalau dpt di donlod ;)

luna_e said...

bersabar aje la dan paksa diri redha...uhuhu

Normi Ali said...

yup....kene redho, dgn muka x bersalah tu gak lah dia terbalikkan botol minyak masak sampai lencun dapur saya tadik...nasib baik minyak tu ade suku botol jek, kalo la penuh..........

Autolink