Sunday, October 11, 2009

Open house BSL

perjumpaan semula geng sekolah lambor,setelah 18 thn x berjumpa. x dpt nak diungkapkan kata2 betapa meriah dan gembiranye kami. kenyang perut aku ari tu.....sungguh....bukan hanya kerana sedapnye hidangan yg disediakan oleh shahrul, tp dgn celoteh dan gurauan kenkawan, terutama eda........


geng bapak orang



geng mak orang


puad boye


jurugambar x bertauliah..A gendut..


shahrul @ jege tuan romah open house bsl


aku, zimah dan nura


geng bsl
yg dok mencangkung kat dpn tu la penyerinye...he..he..he..


mi bom...anak buah nordin mat top ni  he..he


eda tgh makan......buroknye....


aku dan zimah...bez frenz 4 everzz
 
Aya dan dee



 
orang romah tok sidang...



20 comments:

RiangCemara said...

ate ngape si zimah tu kuruih beno

RiangCemara said...

normi..seronoknye kome ek dapat jumpe. aku peras betul la tak dapat join sebab laki aku kene koje aritu. abih sume plan aku

Normi Ali said...

ntah le ton,nti aku tanye rahsie kurusnye....aku nak cube la pulak.
tu le kamu, rugi meno kamu x dtg, lg rugi kamu x dengo borak di eda..he..he..he..

RiangCemara said...

kahkahkah aku dapat le mengimagine si eda tu camane..

Normi Ali said...

ko tau x pe, mangse die kali ni nuar ketot....kesian die....

zambri said...

walau pun aku bukan tuan romah,tapi aku sebagai warga BSL m,ucapkan terima kasih kepade sahabat-sahabat ku yang sudi meluangkan mase,dan tak lupe kepade tuan rumah iaitu tuan haji sharul(jege)kerane sudi buat romah terbuke.pasai makanan memang semua nye sedap.tq.tq.tq
tahun depan buat lagi....

ucu said...

ceh!..ralat beno aku...sesampae je kome udah nak ngumbah...aku dh fed-up dh..mole aku srh abg aku drive blk omah je..xd mood dh nk pegi...tp abg aku punye le saborrrrr...dicari juge smpae jumpe...dn akhirnye, aku smpt jmpe Melly ngan E Tahir kt kaki tangge je...

abg aku kt;"len kali xnak dh buat kt omah org persendirian cenggini..kite sewa resort atau paling koman kt homestay je..br pueh hati..bior sumer org merase sesat barat mcm kite...br adil....paling tdk pun buat kt tepi tebin lambor tu je..."....bace dn sebut dgn gaye aku ek, sbb aku je yg nokok nmbah...abg aku kalo ckp, cool je rope die..

ucu said...

wei, x per...x pe..mggu dpn jgn lupe..kite terjah omah cah mat atit lak..usah kire kan..

Normi Ali said...

jgn marah je ucu jenat.......ingat yg dlm perot tu.....he..he..he..

syazmirul said...

Ya le eton oii. mcm mane le kamu membaygkan aku. Kamu tahu je le bile jmpe kwn2 yg banyak buat hal mase dkt sekolah dulu,,,aku buke kan le balik kesah dame. Mcm Nuar ketot kamu ingat tak koje nye, letak comen dkt kasutnye lpas tu die nengok warne sependa org...smpai sekarang nie jadi toke come rope nye. kah...kah....

syazmirul said...

Aku crite yg normi tukag ketawe. memang seronok. aku rase mcm tak puas jmpa kawan lame. Eton, kak yg mane pegienye senyap aje.

sharifah Aishah said...

he e mmg sonok jumpe kekawan, sabtu ni jangan lupe dtg umh aku kat usj 16, 17hb11.aku buat romah terponga,Lan Meli nanya aku masak apa, motong koba k..aku kt ijak aku motong kambin ngan buat itik gantung. dia nanya kan ckgu cho ngan ckgu arun takin, aku kata deme xdapat datang sebab kene mawak bebudak sekolah g rombongan k cameron highland.xde rezeki kt nk jumpe deme.

sharifah Aishah said...

Woi silap tarikh 17hb 10 bukan bulan 11..datang l ye sesape yg baca blog ni. Alamat aku d-8-5, usj 16/07 apartment sri tanjung, subang jaya.

A GENDUT said...

weiiii... best meno hari tu erk! klau diigtkan sampai omah ketawe sensorg jer!! mcm2 pe'el kengkawan kite. aje ngan beno eda oi! nua ketot dr dulu kini dan selamenye ngan comin jer koje dia. rugi sape x pegi!!!! Bile kite nak nyerang omah eda lak nie? ape2hal tima kasih kwn2ku sekelian sebab memeriahkan open house BSL....

ucu said...

gendut ni..tau nye nk nyerang omah org je..omah die..mmmm haremmmm...syg beno bini nye tu..xnk bagi penat le kunun..ceh! kite nk g omah die pun segan le pulok...ngape? ate.....mun x dipelawe...

A GENDUT said...

omah keme x de kolam renang cam omah kome semue...!!! keme omah biase jer!! ape kate lepas omah cah kite gi omah jutt nak? dekat jer ngan omah cah...hehhehehhehehehe....

ucu said...

moh! moh! yo aku masak pulut kunin utk kome...aku mmg suke mun kalo ade org dtg bertamu nie..yea le..kate deme setiap lgkh tetamu yg balik tu..abih dihangkutnye pergi dose-dose kite sekali..hehheheheh...ringan skit aku..alhamdulillah..

eh! normi..mintak maap bebanyak..keme nie bertandang ke banglo km ni lebih2 lak seloronye..gamat! gamat!

Normi Ali said...

x pe jutt, meriah romah aku......

RiangCemara said...

ceh...tak jengok banglo normi ni baru bape ari dah berjele2 kome post komen ek. weh normi ko g ke umah cah ni.

Normi Ali said...

x tau lg la ton, ari tu bnyk jemputan. tghari nak gi umah sepupu pak tam aku, ade kenduri kawin, ptg lak nak pg umah besan arwah mentua aku, openhouse deepavali...tp rasenye open house deepavali tu, aku x gi kot, aku try la gi umah cah tu...nti aku ayat pak tam aku...

Autolink