Monday, March 26, 2012

Zara dah 4 bulan.



 Salam kpd semua kenkawan, dah lama tak update blog, dah rasa malas pulak nak update selalu. Kekadang dengki dgn blogger lain yg banyak idea nak cerita dlm blog, saya ni pulak kalau tak pasal anak2, pasal makan jer, macamana korang ni boleh banyak idea ekkk....cuba bagi tips sikit.

Balik pd tajuk  la yer.....Zara skg dah 4 bulan dah, badan pun dah montel sikit, tp asyik pandai mengiring jer,
yg lain dia x tau lg, dah pandai gelak mengekek, tp ada mood. Kalau dia tak de mood nak gelak, korang buat le apa jer, dia buat derkkk jer.

Hobi dia skg dok lepak kat luar waktu petang2, klu x di bawak keluar kat branda tu, tgk pokok atau bebudak main kat bawah, mula la menangis melalak x hengat. Kekadang tu penat kakak dia dukung dia tepi tingkap, dah la berat, kalu dia rasa x puas tengok kat luar, nti keluar la suara macam org kena dera je. Pandai demand la budak kecik ni skg.

Walau macamana pun, syukur la dia tetap sihat dan ceria. Almaklum la ramai tukang dukung dia kat rumah ni, tu yg manja semacam jer, memalam pun tidur mesti nak dengar ayahnya berzikir dan berselawat baru dia nak tidur. Moga Zara akan tetap maintain sihat sampai waktu checkup hari rabu ni dan sampai bila2. Sekian untuk kali ni...ta..taa


Acik2 sekalian, comey tak saya???

1 comment:

Autolink