Tuesday, January 4, 2011

Rumah dah sunyi balik.

Gambar hiasan semata2.


Salam semua readers.........smlm dah start sessi persekolahan 2011. Tahun ni, mcm tahun lepas gak, 4 org anak saya yg bersekolah. 2 org sekolah rendah dan 2 org sekolah menengah. Budget yg keluar??? Jangan tanya, sbb saya dah tak berani nak calculate, sbb dalam hati berkata" biaq pi la duit yg terbang tu", malas nak kira...http://www.emocutez.com

Dan start smlm jugak la, rumah ni jadi sunyi sepi,
sbb 3 orang yg bersekolah sessi pagi tahun ni.
Dan bermula smlm gak la, rumah ni kecoh sbb
berebut bilik air pagi2 buta.
Itu tak termasuk Pak Incik yg kerja tu.
Pak incik ni pun satu masaalah gak, 
sbb biasanya pagi2 sebelum mandi tu,
dia akan jadi penunggu gua kat toilet tu.http://www.emocutez.com

Cuba la bayangkan suasana pagi yg
hening tu kat rumah saya, mmh havoc yg amat.http://www.emocutez.com

Tapi yg paling kesian,
 my lil Adam la....
bangun jer pagi2, terus cari kakaknya zatie,
sbb nak ajak main bola kat luar,
cam pagi tadi la,
bangun jer dr tido, nampak jer bola Ben10 dia tu,
terus jer ambil, pas tu pusing satu rumah carik 
Zatie sambil panggil 'atieeee" berulang kali,
kesian pulak saya tgk tadi. http://www.emocutez.com

Tapi walau apa pun, rutin harian saya,
nampaknya dah bermula balk cam biasa,
masak utk t'hari bermula seawal 9 pg,
sbb Aliff Danny sekolah petang lg tahun ni.
Dan saya masih ada masa yg banyak utk blogwalking selepas
Aliff Danny pg sekolah....hoyehhhhh!!!http://www.emocutez.com

3 comments:

* MissYaniAbdullah * said...

HEHE..biasalah budak2 kak..
tapi seronok tgk gelagat mereka ni..
mereka membesar depan mata kita kan..

semoga akak bahagia bersama family akak..amin

Normi Ali said...

Tq yani.....

fa-in said...

heheh rindu nya suatu mse dlu kitorang pun berebut toilet time nk g sekola..
wahh meriah nya~ :)

Autolink