Monday, January 24, 2011

Apa kes sentap ni??


sabar ye kawan-kawan.


 Dari semalam saya perasan,

ada kes sentap sesama blogger,
kalu tak silap pasal kes auto blogwalking,
dan saya ada pg satu blog, bila saya nak tinggal kan
msg kat cbox, ada hamba Allah yg tinggalkan komen
yg x sedap dibaca utk tuan punya blog,
sedih pulak bila saya baca,
kalau x suka org dtg ziarah blog awak,
privatekan la blog tu,kan ke senang.
Ni sampai nak mencarut-carut,
tak sedap la kan?
Saya rasa majoriti yg buat blog ni semua dah dewasa,
kot yer pun ada salah dan silap,
tegur la elok-elok.
Tp siyes saya nak tahu apa tu Auto blogwalking ni,
kot saya pun terbuat sama, kan ke kes naya....
Ada sapa2 yg boleh terangkan kat saya???

5 comments:

nelly said...

nelly tak faham sangat .
tapi , yang nelly tahu , ada software yang boleh meninggalkan jejak ke banyak shoutbox . . .

Normi Ali said...

ooo...guna software ekk.....ingatkan yg selalu saya buat tu, pg blog org lain dan baca n3, pas tu tinggal jejak kat cbox...he..he..he...selamat la saya =D

atie said...

die curi code chat box kite..buat satu blog yg org tak tahu yg penuh ngan chat box org lain..die tak BW pun..die je tulis..BW here.. kuar kat chat box kt blog kite..tp dlm traffic kite xde pun die dtg..kite ni percaya la..so klik n kite pi BW kt blog die..

Yong Kamariah said...

pasai apa dgn Adam pi bawak jumpa specialist?

Normi Ali said...

atie: mcm tu pun ada ekkk

yong: dia kena jaundis kuat ari tu, sampai kena tukar darah, tu yg kena monitor perkembangan dia, takut ada effect kat telinga dan otak. tp rasanya x de apa2 tu sbb otak dia ni ligat jer berpikir nak kasi ibunya jadik tarzan kat rumah...he..he..he

Autolink