Tuesday, June 22, 2010

Ariel'' PeterPorn'' serah diri.



2010/06/22




JAKARTA: Vokalis rock Indonesia, Nazril Ariel hari ini menyerah diri kepada polis berhubung penyebaran dua video seks membabitkannya dengan dua artis wanita yang juga teman wanitanya.

Penyanyi utama Peterpan itu dikaitkan dengan skandal "Peterporn” itu menjadi bualan ramai sejak klip video seksnya bersama dua artis wanita tersebar di laman sosial internet, awal bulan ini.
“Ariel menyerah diri hari ini jam 3 pagi (waktu Indonesia) selepas polis menjadikannya suspek bagi penyebaran video yang menyalahi undang-undang antipornografi.
"Kalau dia tidak menyerah diri, kami tetap akan menahannya," kata jurucakap polis, Zainuri Lubis.

“Mengikut undang-undang Indonesia, polis mempunyai kuasa untuk menahannya sehingga tempoh 24 jam. Kami akan membuat keputusan seterusnya sama ada dia akan terus ditahan," katanya.

Video itu menunjukkan Ariel sedang mengadakan hubungan seks dengan teman wanitanya, Luna Maya dan bekas teman wanita, Cut Tari dalam dua kejadian berlainan. - AFP



Aku agak Ariel ni nak jadi cam Edison Chen gak kot, nak sama taraf dgn aktor Hong Kong tu jugak. Entah la labuuuuu............dlm pada x mengakunye tu, masuk lokap la jugak yer...nti boleh la nyanyi dlm tu, buat hiburan bapak2 polisi..he..he..he

7 comments:

HairiAks said...

Memang memalukan.. jijik aku tgok artis yg mcm ni..

Jemput datang blog Prince.. bace entry baru.. Jangan lupa beri komen ok..
Prince Hairi- Aku NAk Marah Puas Puas

AesyaZealous said...

geli ah mamat ni. xsukee!

Dayung Serian said...

aa'ahh...geli pula tengok gambar yg ditepek tu.

nasi lemak said...

skang nie mmg ramai yg bt keje2 xsnonoh tu..pas2 rakam..pas2 tersebar..pas2 malu..mcm2 hal skang nie..byk berita buruk dari berita baek..

anda bleh terbang.nk tau mcm mne?..disini jwpnya..

cawan merah said...

lupa agama punya mamat. nasib baik tak pernah minat. yeay~!

edison chen? edison itu comel~ lalala

♥cutebabygirl♥ said...

ulama tuntut ariel dihukum rejam. tatau la pe nasib die.
seram nye! ;(

salidasunshine said...

Love your blog. Very cool. I dah folo you. Could you be my follower too? :)

Autolink