Monday, May 10, 2010

Cara utk dpt Backlink juta-juta punya.....

Td singgah kat blog Apek, terjumpa la xperimen ni, maka tampa segan silunya aku pun nak cuba la jugak. Kalo korang nak cuba pun apa salahnye kan? bukan kene bayar pun......kalo Apek tipu aku, maka aku pun tipu korang la ni ekkkk...he..he..he


1. Tulis posting artikel seperti posting Apek ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yg menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.



1. Stop Dreaming Start Action (Jonru)-
2. Bisnis di Internet
3. Blogging-Surfer
4. Tintalughahwi
5. Igauan
6. Ad-dai’
7. kakngah
8. zlh@n
9. LYAfrina
10. download mp3 percuma
11. bℓog buðak χ-nakaℓ ♂
12.Cara hidup baru abad 21
13.Bila Aku Menulis Blog
14.~ApekpunyaBlog~
15: My Big Family & Friends

PERATURAN
1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).


2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:


Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625



Sekian n3 yg aku copy paste dr blog Apek...tq ya apek.....

5 comments:

Mia Liana said...

hmmm... menarikk... mcm berantai plak..

Long Haffiz Long Hassan said...

menarik kak tpi pyh skit org nk bgi komitmen..

mommyYen said...

sgt menarik tu normi..hehe

Normi Ali said...

mommy yen.....try la buat, bkn kene bayar pun kan? he..he..he

Long Hafiz: x pyh bg komitmen....buat dan tinggalkan aje...ha..ha..ha

Hafiz Ajmain said...

mcmn? mcm pelik je..

Autolink