Thursday, April 22, 2010

Give Away ♥bebelanku♥



 Aku nak join contest ni la pulak.....sape2 yg nak topup RM 30, RM20 atau RM10 boleh la cuba nasib, mana la tau kan, tuah ayam nampak di kaki, tuah aku dapat topup la pulak kan.....he..he..he. Aku dpt tau ni dr blog kakngah. Sape2 yg nak join give away ni boleh la skodeng kat sini. Dan syarat2nya adalah :-



terms and conditionnyer adalah:
  1. sila jadi follower ♥bebelanku♥    Dah folo dah :)
  2. letakkan sticker give away cik aida yg di atas tu di side banner blog kalian  dah buat :)
  3. buat satu entri di mana kalian menyertai entry ini dah jugak
  4. linkkan ♥ bebelanku ♥ pada entry tersebut sudah jugak
  5. dropkan link blog anda di ruang komen ♥bebelanku♥ ini   ok
  6. click iklan nuff cik aida sekiranya ianya muncul (^-^)  ye..ye..nti i klik tau 

tarikh tutup adalah 30 April 2010

No comments:

Autolink